Facebook Instagram

Beoordelingen van Oost en West Brunssum

Recente recensies van Oost en West Brunssum

5 sterren na 99 reviews

, 02-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ

, 30-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten

, 01-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm bezorgd en smaakte goed. Veel vegetarische opties.

, 19-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken! Alles was lekker en goed warm. Goede prijs/kwaliteit. Netjes verpakt ook.

, 16-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was opnieuw heerlijk, blij weer te kunnen bestellen. Wij vinden vooral de verschillende mezze een aanrader! Bezorging was optijd en bezorger vriendelijk! Tot snel!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker voor een goede prijs, vooral de vegetarische wrap die ik had besteld was echt super! verder had ik smiddags al besteld voor 18.20 en uiteindelijk was het er om 18.45, de pizza was lauw de rest was nog wel warm.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

๐Ÿ‘Œ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aantal, voor ons, nieuwe gerechten kunnen proeven. Heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar. Makkelijk besteld en snel geleverd, dus we bestellen zeker nog een keertje.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was alweer geweldig. Goed warm en op tijd bezorgd. Moussaka was heerlijk. Echt aan te bevelen

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allemaal heel lekker! Kleine persoonlijke opmerking: de falafel mag van mij persoonlijk wat pittiger!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen de aangegeven tijd (warm) bezorgd. Wederom smaakvol, tot nu toe erg tevreden en bestel hier regelmatig.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed warm en erg lekker. De porties waren prima. De bezorging verliep ook prima op tijd en werd verzorgd door een zeer vriendelijke bezorger.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers, warm bezorgd. Fijne is dat er ook eens wat anders op de kaart staat, eten met smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18 u besteld en om 21 u werd het eten geleverd (19.25 was de aangegeven tijd) Niet acceptabel voor gasten die door de avondklok dus niks hebben kunnen eten.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag eten besteld. Vriendelijke bezorging en het eten was heerlijk.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was niet zo lekker, teveel zout op de frieten. De kipschotel had een rare smaak. Wij zijn het anders gewend, normaal smaakt het heerlijk. Jammer!!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Mooie porties en vriendelijke service. Aanrader!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Keertje wat anders! Lekker

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en ook goed warm. Bezorging was prima op tijd door een vriendelijke bezorger. Kortom, zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten, we moesten wel iets langer wachten omdat onze bestelling best uitgebreid was

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, grote hoeveelheid, zeer redelijke prijs, op tijd bezorgd!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta helaas niet voldoende overbakken zoals gevraagd en te weinig saus, droog dus. De kipstripjes waren ook helaas gortdroog, smaakten wel goed maar droog. Spare ribs waren prima. (andere kok?) Was wel lekker, maar we zijn beter gewend.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het brood was ijskast koud. Even moeten opwarmen. Verder graag in menu iets meer fotos van gerechten.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op gevraagde tijd bezorgd. Eten was erg lekker en veel. Favoriet is de musakhen en manakish

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed en lekker gegeten, bestellen zeker weer vaker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect verzorgd en gesmaakt

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk product.. echt lekker...

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder lekker gegeten - klaar gemaakt door deze bijzonder vriendelijke mensen.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten ,

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten met arabische smaken en kruiden. Goed verzorgd

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker gegeten !

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, warm en vers โญ๏ธ

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en gevarieerd eten! Zeker een aanrader!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling werd heel professioneel afgehandeld. Vriendelijke bediening. Heerlijk eten en een goede prijs-kwaliteit verhouding!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd geleverd. Grote porties. Goed op smaak. Veel keuze voor vegetariรซrs. Wel veel plastic verpakking.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed verzorgd en warm bezorgd. Top ๐Ÿ‘๐Ÿ˜

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en het eten was wederom van goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten voor een goede prijs!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige kwaliteit en warm bezorgd. Zeer zeker aan te bevelen

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten heerlijk alleen vergeten brood aan chefs voorgerechten toe te voegen. Niks om gerechten mee te eten. Heel jammer dit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur gewacht op pizza's en frieten die niet te eten waren heb van alle ellende weg gegooid leek wel gummie bah

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed te doen, aanrader ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit eten, super lekker. Tijdige bezorging. Zeker aan te bevelen

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en was zeer lekker.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was aardig en op tijd. Het eten was lekker warm en vers. Heerlijk gegeten.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijke bezorging. Eten lekker en goed verzorgd. En goed warm bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze x hadden we het eten laten bezorgen. We werden goed geinformeerd over tijd van de bezorging. Het eten was goed warm en lekker.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, netjes verzorgd en vriendelijke bezorger. Helemaal top !

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat handig om een berichtje te krijgen wanneer het eten wordt gebracht. Vriendelijke persoon die het eten heeft geleverd. Belangsrijkste was dat het eten heerlijk was .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd en erg lekker! Veel vega opties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is de 3e keer dat we een bestelling hebben gedaan. Ik moet zeggen de eerste keer was echt het beste. De 2 keren erna vonden we de kwaliteit iets minder. Nu de 3e keer zat er amper Lavash brood bij de Hummus. Dat vond ik een beetje jammer

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was de bezorging stipt op tijd. De Syrische "gemengde voorgerechtjes" waren lekker al had ik gedacht meer hapjes te krijgen i.p.v. de hummussen en salade. Dat is natuurlijk de verassing als je dit bestelt, dus daar kan Oost & West niets aan doen.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was voor ons de eerste keer dat we hier Syrisch eten bestelden. het was ontzettend lekker en goed verzorgd. Vooral de groentelasagne is een aanrader! En ook lekker de kleine hapjes erbij. We zijn het eten gaan ophalen en het zijn ook nog eens super aardige mensen!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top jongens! Aangenaam verrast!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, gezonde en goede kwaliteit falafel wrap. Saus ook zelfgemaakt. Kaasloempia was ook een verrassing; helemaal niet vettig (geen vloeibare kaas zoals bij een kaassoufle) ik ben zeer tevreden en kom zeker een keer uiteten bij jullie na 1 juni!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, verschillende smaken. Alleen de hoeveelheid voor het geld viel wat tegen. Maar goed, we zijn dan ook goede eters. We gaan hier zeker eens eten als de Coronatoestand voorbij is.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen en betalen via de site. Bezorging precies op tijd. Heerlijk arabisch eten en was geweldig, Een echte aanrader

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten van de gerechten van Oost en West Brunssum. Een aanrader

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten. Nu al 4x besteld in de afgelopen maan. Het eten is is verrassend gekruid en gewoon eens iets anders! Wij pakken meestal verschillende voorgerechtjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies op de door hen benoemde tijd bij ons aan de deur. Het eten smaakte prima en toch net iets anders dan bijvoorbeeld in de Turkse keuken. Zeker de moeite waard.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaakte goed ,en op tijd geleverd .wat ik wel jammer vind is dat het blikje drinken er niet bij zit

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, punctuele bezorging, het bestelde eten was goed op temperatuur en overheerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was er zoveel van de soep gelekt dat ik alleen maar vermicelli in het bakje had zitten. De soep drupte binnen zelfs op de vloerbedekking. Bij aflevering werd gezegd dat er een beetje soep gelekt was maar dit was een understatement. Verder was alles correct en heerlijk..

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging perfect mooi op tijd eten goed voor prijs

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Smakelijk en in een goede hoeveelheid!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Tasty food. Thanks.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tzaziki iets te dun, voor de rest lekker en weer eens iets anders. Heb de voorafjes van de chef gegeten.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. We gaan zeker in het restaurant eten als dat weer kan. Vooral Fatteh vinden wij een aanrader.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, goede kwaliteit.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

online besteld en betaald...bestelling netjes op tijd afgeleverd...eten is lekker en voldoende...waar voor je geld

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kwam op tijd, eten was goed ingepakt en warm. We hadden 1 kipshoarmaschotel (beetje te zout) en 1 vleesshoarma (lekker gegrild ) beide gemaakt van vers vlees. De mayonaise bij de frietjes was ook mayo en geen frietsaus en de tomaat uiensaus was heerlijk vers gemaakt net als de dikke knoflook saus. De syrische tzatziki was wederom vers gemaakt en heerlijk. Dit was onze eerste keer dat we Syrisch aten en we hebben genoten.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was wel te laat maar vind dat normaal nu alle restaurants dicht zijn ze hebben het ook erg druk nu

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle geleverd

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes op tijd eten was lekker warm ,normaal als ik broodje shoarma bestel extra broodje erbij pakken was nu niet nodig de broodjes wat ze gebruiken zijn stuk groter het was heerlijk

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en vriendelijk personeel

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaak was goed portie groot genoeg vriendelijke bezorger. bezorging duurde wat lang maar stond ook wel aangegeven

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating