Beoordelingen van Oost en West Brunssum

Recente recensies van Oost en West Brunssum

5 sterren na 51 reviews

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten voor een goede prijs!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige kwaliteit en warm bezorgd. Zeer zeker aan te bevelen

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten heerlijk alleen vergeten brood aan chefs voorgerechten toe te voegen. Niks om gerechten mee te eten. Heel jammer dit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur gewacht op pizza's en frieten die niet te eten waren heb van alle ellende weg gegooid leek wel gummie bah

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed te doen, aanrader ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit eten, super lekker. Tijdige bezorging. Zeker aan te bevelen

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en was zeer lekker.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was aardig en op tijd. Het eten was lekker warm en vers. Heerlijk gegeten.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijke bezorging. Eten lekker en goed verzorgd. En goed warm bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze x hadden we het eten laten bezorgen. We werden goed geinformeerd over tijd van de bezorging. Het eten was goed warm en lekker.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, netjes verzorgd en vriendelijke bezorger. Helemaal top !

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat handig om een berichtje te krijgen wanneer het eten wordt gebracht. Vriendelijke persoon die het eten heeft geleverd. Belangsrijkste was dat het eten heerlijk was .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd en erg lekker! Veel vega opties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is de 3e keer dat we een bestelling hebben gedaan. Ik moet zeggen de eerste keer was echt het beste. De 2 keren erna vonden we de kwaliteit iets minder. Nu de 3e keer zat er amper Lavash brood bij de Hummus. Dat vond ik een beetje jammer

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was de bezorging stipt op tijd. De Syrische "gemengde voorgerechtjes" waren lekker al had ik gedacht meer hapjes te krijgen i.p.v. de hummussen en salade. Dat is natuurlijk de verassing als je dit bestelt, dus daar kan Oost & West niets aan doen.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was voor ons de eerste keer dat we hier Syrisch eten bestelden. het was ontzettend lekker en goed verzorgd. Vooral de groentelasagne is een aanrader! En ook lekker de kleine hapjes erbij. We zijn het eten gaan ophalen en het zijn ook nog eens super aardige mensen!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top jongens! Aangenaam verrast!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, gezonde en goede kwaliteit falafel wrap. Saus ook zelfgemaakt. Kaasloempia was ook een verrassing; helemaal niet vettig (geen vloeibare kaas zoals bij een kaassoufle) ik ben zeer tevreden en kom zeker een keer uiteten bij jullie na 1 juni!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, verschillende smaken. Alleen de hoeveelheid voor het geld viel wat tegen. Maar goed, we zijn dan ook goede eters. We gaan hier zeker eens eten als de Coronatoestand voorbij is.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen en betalen via de site. Bezorging precies op tijd. Heerlijk arabisch eten en was geweldig, Een echte aanrader

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten van de gerechten van Oost en West Brunssum. Een aanrader

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten. Nu al 4x besteld in de afgelopen maan. Het eten is is verrassend gekruid en gewoon eens iets anders! Wij pakken meestal verschillende voorgerechtjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies op de door hen benoemde tijd bij ons aan de deur. Het eten smaakte prima en toch net iets anders dan bijvoorbeeld in de Turkse keuken. Zeker de moeite waard.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaakte goed ,en op tijd geleverd .wat ik wel jammer vind is dat het blikje drinken er niet bij zit

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, punctuele bezorging, het bestelde eten was goed op temperatuur en overheerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was er zoveel van de soep gelekt dat ik alleen maar vermicelli in het bakje had zitten. De soep drupte binnen zelfs op de vloerbedekking. Bij aflevering werd gezegd dat er een beetje soep gelekt was maar dit was een understatement. Verder was alles correct en heerlijk..

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging perfect mooi op tijd eten goed voor prijs

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Smakelijk en in een goede hoeveelheid!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Tasty food. Thanks.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tzaziki iets te dun, voor de rest lekker en weer eens iets anders. Heb de voorafjes van de chef gegeten.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. We gaan zeker in het restaurant eten als dat weer kan. Vooral Fatteh vinden wij een aanrader.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, goede kwaliteit.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

online besteld en betaald...bestelling netjes op tijd afgeleverd...eten is lekker en voldoende...waar voor je geld

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kwam op tijd, eten was goed ingepakt en warm. We hadden 1 kipshoarmaschotel (beetje te zout) en 1 vleesshoarma (lekker gegrild ) beide gemaakt van vers vlees. De mayonaise bij de frietjes was ook mayo en geen frietsaus en de tomaat uiensaus was heerlijk vers gemaakt net als de dikke knoflook saus. De syrische tzatziki was wederom vers gemaakt en heerlijk. Dit was onze eerste keer dat we Syrisch aten en we hebben genoten.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was wel te laat maar vind dat normaal nu alle restaurants dicht zijn ze hebben het ook erg druk nu

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle geleverd

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes op tijd eten was lekker warm ,normaal als ik broodje shoarma bestel extra broodje erbij pakken was nu niet nodig de broodjes wat ze gebruiken zijn stuk groter het was heerlijk

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en vriendelijk personeel

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaak was goed portie groot genoeg vriendelijke bezorger. bezorging duurde wat lang maar stond ook wel aangegeven

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating